nieuws

Deli XL Foodservice Fair wordt Food e-motion

Slagersnieuws

Food e-motion vindt op 9 en 10 september 2014 plaats in de Americahal te Apeldoorn. De beurs waar foodservice en retail samenkomen wijzigt haar naam: Bidvest Deli XL doopte haar Foodservice Fair dit jaar om tot Food e-motion.

Deli XL Foodservice Fair wordt Food e-motion
De Americahal in Apeldoorn.

De beurs staan zien, ruiken, proeven en voelen centraal. Leveranciers presenteren de nieuwste producten op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Lucas Roskam, directeur Nationale Sales bij Bidvest Deli XL: “Food e-motion is een beurs van verhalen. Klant en leverancier komen in contact met elkaar en wisselen hun verhalen uit.’ Daarnaast is er volop de mogelijkheid om van alles te proeven en te ervaren: chef-koks koken live inspirerende gerechten om het publiek mee te verrassen.”

Food for thought

Naast een scala aan mooie nieuwe producten biedt Food e-motion ook wat denkvoer. De foodmarkt is sterk in ontwikkeling en dat vraagt om nieuwe oplossingen. Hoe kan de foodservice branche anticiperen op alle veranderingen? Food e-motion is de beurs waarop hierover van gedachte gewisseld kan worden met verschillende experts. Ook worden er oplossingen geïntroduceerd die een antwoord geven op de sterk veranderende zorgmarkt en bezoekers maken als eerste kennis met Verscentrum Nederland: de oplossing voor alle dagelijkse boodschappen in de zorg.

Registratie en openingstijden

Voor meer informatie over en toegang tot Food e-motion 2014 kunt u terecht op www.delixl.nl/foodemotion. De beurs vindt plaats in de Americahal (Laan van Erica 50, 7321 BX Apeldoorn) en is op dinsdag 9 en woensdag 10 september geopend van 11.00 – 18.00 uur.

Reageer op dit artikel