nieuws

Nieuwe onderwerpen op Slagerspassie.nl

Slagersnieuws

Sinds vandaag is het magazine ‘Gezondheid’ toegevoegd op Slagerspassie.nl, de digitale inspiratieomgeving voor de slagersbranche. In dit magazine wordt niet alleen de mening van consumenten in beeld gebracht, maar ook informatie over voeding, voedingstrends en tips richting consumenten komen aan bod. Een effectief instrument voor de slagersbranche om nog meer onderscheidend vermogen te bieden. Vorig maand is het magazine ‘Varken’ gelanceerd met daarin de verdeling van het varken, herkenning en de advisering richting consumenten.

Nieuwe onderwerpen op Slagerspassie.nl

Slagerspassie is interactief en gratis toegankelijk voor iedereen die werkt in de slagerijbranche, van medewerker tot ondernemer. Inmiddels zijn er sinds de lancering in maart van dit jaar 1.250 gebruikers, een mix van medewerkers en ondernemers. Slagerspassie geeft de gebruiker een andere kijk op het slagersvak en biedt daarmee inspiratie, verrijking, beleving en verdieping. Het doel is om de professionaliteit en kwaliteit te verhogen en zo een toekomstbestendige branche te blijven.

Na het aanmaken van een persoonlijk profiel kan gebruik worden gemaakt van Slagerspassie met digitale artikelen en magazines, mediabibliotheek en de bedrijvenpagina voor discussies en opbouwen van een netwerk binnen de branche.

De magazines en artikelen gaan over alle facetten van het slagersvak. Van inkoop tot en met verkoop, maar ook interne en externe communicatie, barbecue en sociale onderwerpen komen aan bod. Eind deze zomer verschijnt het magazine kerst en winterbarbecue.

Reageer op dit artikel