nieuws

Nieuw beefkookboek Caron en Van Oostenbrugge

Slagersnieuws

Vanaf vandaag kunnen chefs, inkopers en foodies alles over rundvlees vinden op www.welovebeef.nl. De nieuwe website is gelanceerd in navolging van het gelijknamige, succesvolle kookboek, geschreven door bekende chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge.

Nieuw beefkookboek Caron en Van Oostenbrugge
Topchef Alain Caron. Foto: Ivo van der Bent.

Om de website onder de aandacht te brengen trokken Caron en Van Oostenbrugge de polder in om, in typisch Engels regenachtig weer, een prachtig stuk Engels rundvlees te bereiden en uiteraard te proeven. Op de website zijn verschillende recepten, onderverdeeld per deel van het rund, te vinden net zoals een Beef ABC en inkoopinformatie.

‘Het vlees dat wij tijdens onze trip door Engeland gezien hebben is zo ontzettend mooi. Hoe die dieren daar leven en wat ze te eten krijgen, dat is eigenlijk alles waar wij voor staan’, aldus van Oostenbrugge.

De nieuwe website is een initiatief van de Engelse veeteeltorganisatie EBLEX, die het Engelse rundvlees van hoge kwaliteit onder de aandacht brengt.

Reageer op dit artikel