nieuws

Nieuwe Marqt geopend in Amsterdam

Slagersnieuws

Marqt opende op donderdag 5 juni haar tiende vestiging, dit keer in de Amsterdamse buurt De Pijp. De duurzame winkel opende in 2008 haar eerste filiaal.

Nieuwe Marqt geopend in Amsterdam
Marqt

De nieuwste Marqt-winkel op Ceintuurbaan 402 (hoek Van Woustraat) biedt de buurt zeven dagen per week van 08.00 tot 21.00 uur een compleet assortiment alledaagse duurzame boodschappen. Het accent ligt op vers: vis rechtstreeks van de afslag, brood uit eigen winkelbakkerij, groente en fruit van lokale telers, verse baby- en peutervoeding, vlees van Nederlandse veehouders, vers bereide kant-en-klaarmaaltijden en boerenkazen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan duurzame kruidenierswaren en een uitgebreid wijnassortiment.

Duurzame groei

Marqt-oprichter en algemeen directeur Meike Beeren: “Met de opening van deze tiende winkel zetten we weer een belangrijke stap in de goede richting. Het toevoegen van winkels geeft lokale duurzame producenten steeds meer kans op bestaansrecht. Verdere groei stelt ons in staat om samen met deze producenten nieuwe alledaagse producten te ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld pindakaas, tomatenketchup of limonade. Dat biedt consumenten weer de mogelijkheid om dagelijkse duurzame boodschappen te doen onder één dak. Ons doel is een toegankelijk duurzaam platform voor consumenten en producenten”.

 

 

Reageer op dit artikel