nieuws

Lekker naar de Boer: groot succes

Slagersnieuws

Ruim 160 biologische boerderijen deden afgelopen weekend mee aan Lekker naar de Boer, waarvan 30 procent voor de eerste keer. Biologische boeren en tuinders hechten veel waarde aan transparantie en de verbinding met consumenten. Bij elkaar ontvingen ze circa 50.000 mensen op ‘t erf.

Lekker naar de Boer: groot succes
Open Dag bij de Biologische Boer: blije gezichten.

De bezoekers konden biologische hapjes proeven, vanuit een ‘skybox’ kijken naar de kippen in de wei of een rondleiding volgen met uitleg over de kringloop in de biologische landbouw. Op biologische boerderijen met natuur- en weidevogelbeheer konden bezoekers mee de wei in, op zoek bijzondere bloemen of grutto’s. Organisator Bionext is tevreden over de belangstelling.

Reageer op dit artikel