nieuws

Infoavond rond nieuwe etiketteringswetgeving

Slagersnieuws

Bon Vivant In-site nodigt ondernemers uit voor een informatiedag vanwege de nieuwe etiketteringswetgeving rondom levensmiddelen. Slagers en iedereen die werkt in de vleessector, krijgen hiermee te maken. De informatiedag vindt plaats op woensdag 2 juli of maandag 7 juli, van 15.00 – 18.00 uur bij Bon Vivant In-site in Nunspeet.

Infoavond rond nieuwe etiketteringswetgeving
De 2c-IT van Bon Vivant In-site: optie om soepel om te gaan met verscherpte etiketterinsregels.

De nieuwe etiketteringswetgeving gaat 14 december van start. Bon Vivant In-site presenteerde onlangs de 2c-IT (Spreek uit: ‘to see it’) als antwoord op deze nieuwe wetgeving. Het betreft een apparaat, een tablet, die de etiketteringsverplichting digitaal weergeeft. Een aantal slagers maakt inmiddels gebruik van deze noviteit. De 2c-IT is inmiddels gekoppeld met PS voor slagers.

Het apparaat bestaat uit een scherm vastgezet in een houder, met daarin uitvoerige productinformatie van uw aanbod, een narrowcastingmodule en een websiteapplicatie. De gebruiker (consument) krijgt productinformatie over ingrediënten, allergenen en voedingswaarde. Daarnaast: bewaaradvies, bereidingstips en menusuggesties.

Op een touchscreen scherm is de informatie middels enkele tabbladen in beeld. Bezoekers in de winkel kunnen de gewenste informatie op het scherm verkrijgen en naar zichzelf e-mailen of ter plekke in de winkel printen.

Meer informatie via: info@bonvivantinsite.nl.

Reageer op dit artikel