nieuws

Doetinchemse verswinkels trekken online samen op

Slagersnieuws

Vijf verswinkels uit Doetinchem trekken sinds kort samen op middels een gezamenlijk webshop. Ondermeer de regionaal bekende slager Bles haakt aan in dit project.

Doetinchemse verswinkels trekken online samen op
Vakslager Bles in Doetinchem: mee in de gezamenlijke webshop voor vlees, kaas, brood, groente en vis.

Onder de noemer Doetinchem Regiovers hebben, behalve genoemde slager, een bakker, een visboer, een groenteboer en een kaashuis de krachten gebundeld. De bezoeker van de webshop kan met een paar klikken alle versgroepen tegelijk bestellen en aan huis laten bezorgen.

Door samenwerking hopen de deelnemende ondernemers in te spelen op de vraag van de consument. In omliggende plaatsen worden de bestelling bezorgd. Dat kost 3 euro 95. Bij bestelling boven de 50 euro is bezorging gratis. De site biedt een postcodecheck om te kijken of uw bestelling thuis bezorgd wordt.

Reageer op dit artikel