nieuws

Chefs’ Irish Beef Club jubileert met Masterclass

Slagersnieuws

De Chefs’ Irish Beef Club bestaat 10 jaar. Om dat te vieren komt er op maandag 7 juli een ‘Masterclass Outdoor Coocking BBQ & Beef’. Locatie: Restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Zeeuws-Vlaanderen.

Chefs’ Irish Beef Club jubileert met Masterclass
Chefs' Irish Beef Club: jubileum met masterclass en nieuwe leden.

Koks in opleiding komen naar Hoofdplaat en krijgen een speciale masterclass outdoor coocking van de leden van de jubilerende club. Thema: rundvleesbereiding op de barbecue.

Chefkok Edwin Vinke van De Kromme Watergang zorgt voor de omlijsting van het lunchevent. Speciale gast is de ambassadeur van Ierland, mevrouw Mary Whelan. Zij inaugureert ter plekke twee nieuwe leden van de jubilerende club, waaronder Edwin Vinke. Ook de bekende horecaslager Gert Jan Kiers is aanwezig.

Reageer op dit artikel