nieuws

Biologische snackweek in Drenthe en Groningen

Slagersnieuws

Van 24 tot en met 29 juni wordt de biologische week gehouden in Drenthe en Groningen. Tijdens het event maken consumenten kennis met de biologische rundvleescroquet van Kwekkeboom, al dan niet in combinatie met andere biologische snackproducten. Doel van de week is om Nederlanders kennis te laten maken met de groeiende variëteit aan biologische snacks.

Biologische snackweek in Drenthe en Groningen
Foto: Kwekkeboom

De ingrediënten van de Kwekkeboom rundvleescroquet zijn van biologische oorsprong en het vlees van de croquet draagt het 3 sterren ‘beter leven’-keurmerk. De Kwekkeboom Biologische Rundvlees Croquet is ontwikkeld met respect voor natuur en dier. In het productietraject wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en de koeien ontvangen geen preventieve antibiotica. Ze lopen het grootste gedeelte van het jaar buiten in de wei van een biologische boerderij.

Verschillende Drentse en Groninger horeca-ondernemers sluiten bij de biologische snackweek aan.

Reageer op dit artikel