nieuws

Bestuurswisseling Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie

Slagersnieuws

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie op maandag 2 juni in het Spant in Bussum heeft een bestuurswisseling plaats gevonden.

Bestuurswisseling Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie
Bert-Jan Lantinga

Bert-Jan Lantinga heeft zich na een periode van vier jaar niet verkiesbaar gesteld voor een volgende termijn in het KNS-Bestuur. Lantinga is de ondernemer achter de formule Meat en Meals en is sinds april dit jaar eigenaar van een nieuwe verswinkel Lantinga Slagerij en Vershuis.

Om de vacature die daarmee ontstaan is op te vullen, heeft het bestuur Carla van Eijk voorgedragen voor deze positie. Carla van Eijk runt samen met haar twee broers Slagerij Van Eijk in Voorschoten. Tijdens de algemene ledenvergadering is Carla van Eijk benoemd als nieuw lid van het KNS-bestuur.

Het complete bestuur bestaat nu uit: Ad Bergwerff, Antoine van Baars, Anneke van Dun, Carla van Eijk, Albert Post, Jan Splinter en Rob Klouwers.

Reageer op dit artikel