nieuws

PostNL gaat versmaaltijden bezorgen

Slagersnieuws

PostNL wil nog dit jaar beginnen met het bezorgen van verse etenswaar. De ambitie van het postbedrijf staat in een persbericht dat in handen is van Distrifood, collega’s van VleesMagazine.

PostNL gaat versmaaltijden bezorgen
PostNL: straks ook koelverse maaltijden thuisbezorgd.

PostNL wil landelijk dekkend gaan opereren, wat er op neerkomt dat in alle uithoeken van Nederland straks verse maaltijden aan huis worden afgeleverd. Om de service in de markt te zetten voert PostNl op dit moment een proefproject uit. Dit gebeurt samen met bezorgservice Vershuys. In Limburg worden daartoe in eerste instantie levensmiddelen bezorgd.

Voor het leveren van versproducten heeft PostNL een speciale koelverpakking laten ontwikkelen. Zo kunnen de versmaaltijden straks op de juiste temperatuur aan de klant worden overgedragen. De koelverpakking wordt na het afleveren meteen retour genomen. In de pilotfase zijn er voor de klant geen inpak- en bezorgkosten aan verbonden.

Reageer op dit artikel