nieuws

Barbecue spiesenfestival bij de Keurslager

Slagersnieuws

Bij de Nederlandse Keurslagers is 12 mei het barbecue spiesenfestival gestart. Klanten maken tot en met 7 juni kans op barbecueprijzen. De radio wordt ingezet met vele spotjes.

Barbecue spiesenfestival bij de Keurslager

Barbecueën met vlees van de Keurslager wordt van 12 mei tot en met 7 juni extra beloond. Klanten krijgen kansloten bij aankoop vanaf 10 euro en een extra lot bij aankoop van barbecuespiesen. Met het lot maken ze kans op barbecueprijzen, zoals barbecues, buitenkeukens, barbecue-gereedschapsets en barbecuecadeaubonnen. De actie wordt met alle Keurslagers in Nederland gehouden en in totaal worden er meer dan 2.700 prijzen weggegeven.

Barbecue-alarm

De Keurslagers willen dat niemand de kans op lekker barbecueën misloopt. Om iedereen tijdig in de startblokken te krijgen is bij mooi barbecueweer een Keurslager BBQ-alarm op de radio te horen. Deze imagoversterkende radiospot wordt van donderdag tot en met zaterdag uitgezonden op de radiozenders Q-Music, Radio 538, Sky Radio en 100% NL.

Reageer op dit artikel