nieuws

Al duizend gebruikers op Slagerspassie.nl

Slagersnieuws

Woensdag 28 mei is het 1000-ste profiel aangemaakt op Slagerspassie.nl, de digitale
inspiratieomgeving voor de slagersbranche. Slagerspassie is interactief en gratis
toegankelijk voor iedereen die werkt in de slagerijbranche, van medewerker tot
ondernemer.

Al duizend gebruikers op Slagerspassie.nl
Inschrijven via: www.slagerspassie.nl. Foto: PR.

De huidige duizend gebruikers zijn een mix van medewerkers en ondernemers. Slagerspassie geeft de gebruiker een andere kijk op het slagersvak en biedt daarmee inspiratie, verrijking, beleving en verdieping. Het doel is om de professionaliteit en kwaliteit van de vakslager te verhogen, om zo een toekomstbestendige branche te blijven.

Na het aanmaken van een persoonlijk profiel kan gebruik worden gemaakt van Slagerspassie met digitale artikelen en magazines, de mediabibliotheek en de bedrijvenpagina voor discussies en opbouwen van een netwerk binnen de branche.

De magazines en artikelen gaan over alle facetten van het slagersvak. Van inkoop tot en met verkoop, maar ook interne en externe communicatie, barbecue en sociale onderwerpen komen aan bod. Vorige week is ‘sturen op cijfers de basis’ gelanceerd. Eind

juni volgt een magazine over het varken.

Slagerspassie is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS) waarin de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen, zijn verenigd in het bestuur.

Reageer op dit artikel