nieuws

Standverkoop Noordelijke Slagers Manifestatie van start

Slagersnieuws

De Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) vindt maandag 29 en dinsdag 30 september plaats in de IJsselhallen in Zwolle. De standverkoop voor deze editie is gestart.

Standverkoop Noordelijke Slagers Manifestatie van start

De NSM profileert zich als een landelijke  beurs voor de slager én medewerker. ‘Voor standhouders een uitgelezen kans om deze doelgroep te bereiken. Met een online en offline communicatiecampagne zal de beurs de komende maanden aan de weg timmeren’, laat Bas de Bruin weten.


Stand reserveren

Stands kunnen worden gereserveerd door contact op te nemen met Bas de Bruin (06-11726459 of bas@nsmzwolle.nl). Op volgorde van aanmelding worden de locaties verdeeld. Meer informatie, de beurswijzer en plattegrond zijn te vinden op: www.nsmzwolle.nl

Reageer op dit artikel