nieuws

HAS Venlo toont innovatieve opleiding op open dag

Slagersnieuws

HAS Hogeschool Venlo laat bezoekers tijdens de open dag op 22 maart kennismaken met de nieuwe opleiding FreshFood & Innovation. De vestiging in Venlo draait sinds 1 september 2013 met de opleidingen Toegepaste Biologie en Bedrijfskunde en agribusiness. Daar wordt deze nieuwe tak aan toegevoegd.

HAS Venlo toont innovatieve opleiding op open dag

De open dag is bedoeld voor scholieren met hun ouders, familie en vrienden. Aanstaande studenten kunnen kennismaken met de opleidingen op het gebied van business, food, dier en plant. De nieuwe opleiding FreshFood & Innovation sluit aan bij de ontwikkelingen die de agrofoodsector in de regio doormaakt, zo laat de school weten.

Eigentijds

De medewerkers en studenten van de HAS werken samen in een ondernemende, eigentijdse en ongedwongen sfeer. De onderlinge betrokkenheid is groot, evenals de interactie met het werkveld. De instelling heeft 2400 voltijdstudenten aan verschillende opleidingen op het gebied van agro, food, milieu en groene ruimte. Daarnaast volgen 300 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen en is de instelling actief op het gebied van onderzoek en advies.

De HAS Venlo, gelieerd aan de HAS Den Bosch, is gevestigd aan de Spoorstraat 62. De open dag is van 10 tot 14 uur.

Reageer op dit artikel