nieuws

Bijna 300 slagers bij Dag van de Slager

Slagersnieuws

Bijna 300 slagers hebben zich opgegeven voor de tweede Dag van de Slager. Dit jaar vindt het evenement op 10 april plaats.

Bijna 300 slagers bij Dag van de Slager

Met diverse activiteiten zoals een open huis, receptenwedstrijd of demonstratie runderstomp uitbenen wordt ‘de Kunst van de Slager’ aan de Nederlandse consument getoond. De organisatie verwacht de komende week nog meer aanmeldingen voor deze bijzondere dag. Op de website dagvandeslager.nl zijn de deelnemende slagers te vinden. Dit jaar wordt er ook in landelijke media aandacht besteedt aan de dag. Ook is er een speciale consumentenactie met een prijzenpakket ontwikkeld, om zoveel mogelijk aandacht te genereren.

Deze landelijke dag is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). De KNS voert deze activiteiten uit in opdracht van het bestuur van Sovvb. Het bestuur wordt gevormd door vertegenwoordigers van CNV Vakmensen, FNV Bondgenoten en de KNS.

Reageer op dit artikel