nieuws

Olympische Spelen centraal bij Keurslager

Slagersnieuws

De Olympische winterspelen gaan bijna van start, en ook bij de Keurslager staat dit evenement van 3 tot en met 22 februari centraal. Naast diverse actieproducten in winters thema, bieden de ondernemers klanten die vanaf deze week instappen op het Keurslager spaarsysteem een ‘Gouden Kans’.

Olympische Spelen centraal bij Keurslager

Speciaal voor de Olympische spelen zijn er passende specialiteiten toegevoegd aan het assortiment. In de eerste week is dat bijvoorbeeld de ‘Fakkel’ met gekruid gehakt en spek. De weken daarna komen de ‘Gouden plakken’ en de ‘Kampioensteaks’ in de toonbank. Elke week is er dus een keuze uit een andere specialiteit.


Gouden Kans

Klanten van de Keurslager kunnen al geruime tijd gebruik maken van de spaarvoordelen van het Keurslager spaarsysteem. Bij elke bestede euro kopen zij voor 5 eurocent een spaarpunt die kan worden verzilverd voor 32% contante spaarwinst of cadeauartikelen.  Voor klanten die nog geen gebruik maken van dit spaarsysteem, is het van 3 tot en met 22 februari een  kans om hiermee te starten. Bij een minimale besteding van € 10,- en een puntentransactie van 10 punten of meer, ontvangt de nieuwe spaarder een cadeaukaart van € 5,-.

Reageer op dit artikel