nieuws

Laatste kans inschrijven Slager met Ster!

Slagersnieuws

De inschrijvingstermijn voor Slager met Ster sluit vrijdag 28 februari. Deze week hebben ondernemers nog de tijd om zich aan te melden voor deze competitie. Vorig jaar heeft de competitie Slager met Ster bewezen ondernemers in de slagersbranche te helpen. Niet alleen die ondernemers die één of meerdere sterren hebben behaald, maar ook de deelnemers aan wie geen sterren zijn toegewezen. Zij hebben in hun bedrijf hun voordeel gedaan met de juryrapportage.

Laatste kans inschrijven Slager met Ster!

In het rapport worden vaak praktische handvatten aangereikt om zich tot een sterwaardige ondernemers te ontwikkelen. Er staan in de rapportage veel verbeterpunten en adviezen. Dat alleen al maakt meedoen aan Slager met Ster de moeite waard.

Ook voor de totale slagersbranche is deze competitie belangrijk. Het verstrekt de bedrijven en geeft een positieve impuls aan het imago van de branche.

Wat zeggen de deelnemers uit het eerste jaar?
Een greep uit de reacties: ‘Het is een absoluut een interne kwaliteitsimpuls. Wij hebben af en toe een schop onder onze kont nodig’, ‘Door Slager met Ster haal ik zoveel ingrediënten in huis om de medewerkers scherp te houden. Dit concept is perfect om de medewerkers iedere dag te motiveren’, ‘Slager met Ster biedt de ondernemers meer kansen en mogelijkheden zich te profileren met een erkenning van één, twee of drie sterren’.

Voor een oriëntatiegesprek bel 0317 – 47 12 12 of mail naar e-mailadres info@slagermetster.nl.

Inschrijven kan via de website Slagermetster.nl.

Reageer op dit artikel