nieuws

Hello Fresh voert zondagsbezorging in

Slagersnieuws

Hello Fresh, leverancier van dozen met complete maaltijdpakketten, begint met de levering van de versdozen op zondagen. Naar eigen zeggen betreft dit een Europese primeur. Dat meldt Emerce. De zondagsbezorging geldt vooralsnog alleen voor de Randstad. Klanten daar kunnen de dozen voortaan op zondag tussen 11.30 en 17.30 uur laten bezorgen.

Hello Fresh voert zondagsbezorging in

Volgens Maartje Frederiks van Hello Fresh was de maatregel noodzakelijk. ‘Wij waren zó sterk gegroeid, dat uitwijken naar een extra leverdag noodzakelijk was’, zegt ze op de website Hellofresh.nl. De logistieke uitdaging was echter niet groot, aldus de oprichtster van Hello Fresh in Nederland. ‘Gelukkig hebben we een eigen landelijk netwerk van gekoeld transport opgebouwd, waardoor uitbreiden naar zondag niet ingewikkeld bleek en wij ook geen extra kosten aan de klant hoeven te vragen. De prijs blijft hetzelfde.’

Bij Hello Fresh krijgen klanten een doos thuisbezorgd met alle ingrediënten voor drie tot vijf zelfgekookte, verse maaltijden. De dienst neemt consumenten de moeite van het doen van boodschappen en het bedenken wat er gegeten moet worden, uit handen. Volgens Hello Fresh worden er wekelijks 50.000 maaltijden gegeten in Nederland met behulp van Hello Fresh.

Reageer op dit artikel