nieuws

Gelderblom Slagerij & Partyservice vindt vestigingsmanager

Slagersnieuws

Gelderblom Slagerij & Partyservice heeft voor de vestiging in Ridderkerk nieuwe ondernemers gevonden in het echtpaar Joost en Daniëlle Trouwborst.

Gelderblom Slagerij & Partyservice vindt vestigingsmanager

Joost Trouwborst is geruime tijd accountmanager geweest bij Verstegen en tijdens zijn werk in aanraking gekomen met de formule Gelderblom Slagerij & Partyservice. Met de overname van Ridderkerk kan commercieel manager Dominique Melis (rechts op foto) zich volledig richten op de bedrijfsbegeleiding van de winkels en de commerciële activiteiten voor de formule.

Gelderblom bestaat dit jaar dertig jaar. Het extra gouden randje aan dit jubileum zal de opening van de nieuwe pilot store worden in Rotterdam. Met deze superstore wil Gelderblom de formule verder gaan uitrollen. De vestiging in Ridderkerk was in 2013 nog beste SVO leerbedrijf van Nederland en wist twee sterren binnen te halen bij de Slager met Ster verkiezing.

Reageer op dit artikel