nieuws

Denkt VersSpektakel toert door het land

Slagersnieuws

Foodimpuls presenteert begin maart het Denkt VersSpektakel: een tour van versbeurzen langs 4 bijzondere locaties.

Denkt VersSpektakel toert door het land

‘Een grote diversiteit aan standhouders, ruim zeventig, brengen trends, nieuwe producten en activiteiten, inspiratie en heel veel voordeel voor het voorjaar en de BBQ,’ laat marketingmedewerker Tjetske Koets van Haarsma Foodimpuls weten. Diverse branche – gerelateerde organisaties zoals de KNS, AGF Servicepunt, Uw Slager, Vereniging van Keurslagers, Meat & Meals, Versplatform Nederland, KMI en Rational zijn aanwezig zodat bezoekers zich breed kunnen oriënteren. Bovendien kunnen slagers zich hier aanmelden voor de Dag van de Slager en het bijbehorende promotiemateriaal afhalen.

Locaties:

–              3 maart Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

–              5 maart Amsterdam Arena

–              10 maart Omnisport Apeldoorn

–              12 maart Efteling, Kaatsheuvel

Beurstijden 15.00 – 22.30 uur.

Aanmelden kan via www.foodimpuls.nl/verstour

Reageer op dit artikel