nieuws

Uw kerstcadeau: Het Beste van Vleesmagazine

Slagersnieuws

De beste artikelen uit Vleesmagazine van het afgelopen jaar gebundeld in één digitale uitgave. Het is een presentje van Vleesmagazine aan haar lezers. In ‘Het Beste van Vleesmagazine’ treft u de beste interviews, artikelen en achtergrondverhalen van het afgelopen jaar aan.

Uw kerstcadeau: Het Beste van Vleesmagazine

‘Het Beste van Vleesmagazine’ is een selectie van artikelen over ondernemers, ontwikkelingen en trends uit de vleessector, een greep uit de ruim 400 pagina’s die in 2013 zijn gepubliceerd. Reportages bij mooie bedrijven in zowel de ambachtelijke, als de industriële tak van de branche. Interviews met kampioenen en winnaars van de vele wedstrijden, verslaggeving van evenementen zoals Slager met Ster en artikelen met tips voor ondernemers.

Met ‘Het Beste van Vleesmagazine’ blikken we nog eenmaal terug op 2013. Daarna zijn alle pijlen gericht op 2014, een nieuw jaar met volop kansen. De eerste signalen over economisch herstel komen langzaam door en moeten een positieve uitwerking hebben op het consumentenvertrouwen. Bovendien wil de consument graag eerlijke producten op tafel en uitgerekend die zijn te vinden in de slagerij. Vertel daarbij het verhaal achter uw bedrijf en de producten, want verhalen verbinden,  raken en inspireren mensen.

Op naar een mooi 2014!

» Bekijk hier het beste van Vleesmagazine 2014!

Reageer op dit artikel