nieuws

Bakker verkoopt vlees van collega-slager

Slagersnieuws

Bakker Frank Brunninkhuis vangt de sluiting van de Troefmarkt in Lattrop op. Sinds 8 januari hoeven de inwoners het dorp niet meer om te rijden voor de eerste levensbehoeften.

Bakker verkoopt vlees van collega-slager
De bakker haalt de lokale media nu hij zijn assortiment met onder meer vlees heeft uitgebreid.

Brunninkhuis verkoopt onder meer vlees van een collega-ambachtsman, slagerij Lansink uit Vasse. Op zijn facebookpagina meldt de bakker trots: ‘Heerlijk vers vlees van slagerij Lansink en dit alles in onze door interieurbouwer Hams uit Tubbergen verbouwde winkel’.

De Troefmarkt sloot eind 2013 zijn deuren omdat de eigenaren de omzet zagen weglekken naar grotere supermarkten in de omgeving. Bij Bakker Brunninkhuis kunnen klanten terecht voor kleinere boodschappen zoals melk, vlees- en vleeswaren en ander broodbeleg.Voor het supermarktassortiment dat Brunninkhuis aanbiedt, werkt hij samen met de Emte in Denekamp.

Reageer op dit artikel