nieuws

Sander Duin genomineerd

Slagersnieuws

Uw Slager Sander Duin is genomineerd voor Ondernemer van het Jaar in Anne Paulowna.

Sander Duin genomineerd

Hij is één van de vijf kandidaten die Bakkerij Alkemade, met vestigingen in Anna Paulowna en Breezand, opvolgt als Polderse ‘Ondernemer van het jaar’? Ook komt Duin in aanmerking voor de aanmoedigingsprijs.

De andere kandidaten voor deze eretitels zijn: VDR-Van Dijk Ruijghrok BV, Boudewijn Hosmus Keukenambacht, Landgoed Hoenderdaell en Olof Schuur Installatiebedrijf.

Via de website www.dichtbij.nl/noordkop kiest het Polderse publiek de winnaars. Een jury bestaande uit wethouder Theo Meskers, notaris Willemien Baalman plus titelhouders Ria en Aard Alkemade bepaalt wie welke prijs krijgt.

De winnaars worden donderdag 9 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemersvereniging Anna Paulowna bekend gemaakt en gehuldigd. Ook het Noordhollands Dagblad zal aandacht aan de genomineerden en verkiezing besteden.

Reageer op dit artikel