nieuws

Keurslager Hoogendoorn start Sm@ecktheater

Slagersnieuws

Sm@ecktheater Paul in Leidschenveen is 12 december geopend. Eigenaar is Keurslager Paul Hoogendoorn.

Keurslager Hoogendoorn start Sm@ecktheater
(foto: Oscar de Klijne)

Het ‘apenstaartje’ in ‘Sm@ecktheater’ onderschrijft het ‘back to the future’ eet- en winkelconcept van Hoogendoorn. ‘De winkelinrichting is niet alledaags, ondanks het feit dat het logo van de Vereniging van Keurslagers op de buitengevels prijkt’, meldt Nathalie Brandt namens het Sm@ecktheater. ‘Eyecatcher is de enorme felrode Berkel snijmachine. Witte tegeltjes, half hoge muurtjes en het aloude hakblok waar de slager van vroeger zich graag achter mocht verstoppen, zijn  verdwenen. In plaats daarvan veel beeld, overvloedige productpresentaties, een open keuken en top-design meubilair.’

De consument kan er terecht voor zowel bereide als onbereide vlees- en vleeswarenproducten van echte ‘Sm@eck’ kwaliteit. Ondernemer en Keurslager Paul Hoogendoorn wil in zijn ‘theater’ een podium bieden voor producten die door hun herkomst, kwaliteit en bereiding ‘ongelooflijk lekker’ zijn.  Het Sm@ecktheater is al vanaf 07.00 uur ’s ochtends geopend en de vers voorstellingen lopen door tot maar liefst 20.00 uur in de avond. Op zondag gaat de deur open vanaf 10.00 uur en sluit de voorstelling om 18.00 uur.

Reageer op dit artikel