nieuws

Eyeworks zoekt slagers met kennis

Slagersnieuws

In 2014 start het programma de Nationale Eet-Test 2014. Hierin wordt de kennis over voeding getest binnen verschillende groepen professionals zoals slagers, chef-koks en kantinedames.

Eyeworks zoekt slagers met kennis

De Nationale Eet-Test vindt plaats op maandag 27 januari 2014 in Hilversum. Deelnemers worden tussen 18 uur en 19 verwacht in Studio 21. De opzet van de Nationale Eet-Test is vergelijkbaar met de opzet van de jaarlijks terugkerende Nationale IQ-Test. Net zoals in de IQ-Test gaan bij de Eet-Test de verschillende categorieën met elkaar de strijd aan. Deelnemende slagers komen terecht in een publieksvak met 70 slagers en telers. Dit vak strijdt met andere publieksvakken. Slagers die mee willen doen kunnen mailen naar: sabrina.cobussen@eyeworks.tv.

Reageer op dit artikel