nieuws

Slagerij ‘De Zusjes’ opent in Helmond

Slagersnieuws

Jill (20), Esra (21) en Misha (28) van Doorn openden gisteren hun slagerij/broodjeszaak ‘De Zusjes’ aan de Heistraat in Helmond.

Slagerij ‘De Zusjes’ opent in Helmond

De drie zussen hebben de afgelopen weken hard gewerkt om de winkel in orde te maken. ‘Dit is de tweede dag dat we open zijn’, zegt Esra van Doorn. ‘En de reacties zijn overweldigend. Kranten benaderen ons en buurtbewoners vinden het bijzonder dat we dit doen.’ Het slagersvak is de zussen met de paplepel ingegoten. ‘Ons pap en mam hebben een slachterij in het plaatsje Zeeland.’ Daar werkten Esra en Misha al, Jill was werkzaam in een andere slagerij. De zaak is onderverdeeld in een slagerij en een broodjesbar. Het drietal heeft de winkel geopend aan de Heistraat 44, een winkelstraat even buiten het centrum van Helmond. 

Reageer op dit artikel