nieuws

Slager met Ster: Drie sterren voor Keurslager van Hest

Slagersnieuws

Keurslager Van Hest in Goirle heeft drie sterren bemachtigd in de verkiezing Slager met Ster. Dat is zojuist bekendgemaakt in het Hulstkampgebouw in Rotterdam.

Slager met Ster: Drie sterren voor Keurslager van Hest

Keurslagerij Van Hest is de eerste en enige slagerij in Nederland met drie sterren. De jury spreekt over een bijzondere zaak vanwege het hoogwaardige en veelzijdige assortiment én de presentatie. ‘Dit is een prachtige, onderscheidende hedendaagse specialiteitenslagerij in een dorpse omgeving. Vriendelijke, attente en keurig verzorgde medewerkers (sters) met veel verstand van zaken zorgen voor een fijne werk- en koopsfeer. Van Hest heeft een breed, onderscheidend en kwalitatief hoogwaardig versassortiment’.

Dat Van Hest al jaren een topper is, wordt keer op keer bewezen. In 1998/1999 werd de slager winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar, voorloper van Slager met Ster. In 2010 werd de Keurslager uit Goirle vierde.

Reacties van Van Hest en een verslag van de feestavond in het komende nummer van Vleesmagazine.

Reageer op dit artikel