nieuws

Metamorfose bij De Groene Weg Eindhoven

Slagersnieuws

De Groene Weg Eindhoven ondergaat een metamorfose. Slager Ton Voets: ‘We gaan mee met de tijd en willen de klant nog meer winkelgemak- en plezier bieden.’ De slagerij is deze week gesloten en heropent op 2 december.

Metamorfose bij De Groene Weg Eindhoven

De Groene Weg Eindhoven kiest voor een modern winkelconcept waarin biologische specialiteiten, ambachtelijke bereiding, passie voor eten en persoonlijke service centraal staan. En om dit te vieren krijgen klanten bij besteding vanaf € 20,- een fles biologische wijn. Er worden de komende weken diverse proeverijen georganiseerd om iedereen kennis te laten maken met de specialiteiten.

De biologisch ambachtelijke slagers van de 13 De Groene Weg slagerijen maken zich iedere dag sterk voor lekker, natuurlijk vlees. Ze verkopen uitsluitend vleesproducten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. De Groene Weg Eindhoven is het eerste filiaal van de keten.

Reageer op dit artikel