nieuws

Keurslagerij Warmenhoven in nieuw jasje

Slagersnieuws

Keurslagerij Warmenhoven aan het Vlietplein in Wateringen is enkele weken geleden gerestyled en heropend. Door het gebruik van een kookeiland en het Meat & Meals-concept ligt de nadruk nog meer op het ambacht.

Keurslagerij Warmenhoven in nieuw jasje

 

 

Sinds 1989 is Keurslager Warmenhoven (ook genomineerd voor een Ster in het kader van de verkiezing Slager met Ster) gevestigd in het winkelcentrum De Vliethof. Als één van de eerste in Nederland maakte Warmenhoven eind jaren tachtig van de vorige eeuw deel uit van een ‘vers vijf formule’; alle soorten verswinkels onder 1 dak (brood, kaas, groenten en vlees). Het is nu nog steeds het geval.

In het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam zal op 19 november blijken of Keurslager Warmenhoven nul, een, twee of drie sterren behaalt. Hij heeft zich ingeschreven, is geplaatst voor de finaleronde en wel zo ambitieus om nu ook echt voor de felbegeerde Ster of Sterren te gaan. ‘We hebben niet verbouwd vanwege de verkiezing Slager met Ster, maar het komt natuurlijk wel goed uit’, lacht eigenaar Koos van Essen. (Een reportage bij Van Essen was te lezen in Vleesmagazine van oktober)

Reageer op dit artikel