nieuws

Slagerij Wapenaar opent derde vestiging

Slagersnieuws

Culinaire Slagerij Wapenaar opent in Vlaardingen op donderdag 24 oktober de derde winkel ‘voor mensen die bewust lekker willen eten’.

Slagerij Wapenaar opent derde vestiging

Acteur en model Winston Post (foto) opent de 24e om 10.00 uur de eerste winkel van het nieuwe winkelcentrum Van Hogendorpkwartier in Vlaardingen.

Het rund- ,varkens-, lamsvlees en kip dat Wapenaar verkoopt is scharrelvlees. Het rundvlees komt uit Frankrijk van het ras Limousin. Dit verklaart ook de slogan die de slagerij hanteert ‘voor mensen die bewust lekker willen eten’.

‘Na de opening blijft  Post, zij het in een bijzondere vorm, continue aanwezig in de slagerij’, laat Marianne Kortleven namens de slagerij weten. Culinair Slagerij Wapenaar uit Vlaardingen is in 2008 uitgeroepen tot Slagerij van het Jaar.
Informatie:www.slagerijwapenaar.nl

Reageer op dit artikel