nieuws

Slager Theo Beerens Praktijkopleider van het Jaar

Slagersnieuws

Theo Beerens, eigenaar van slagerij Beerens in Eindhoven, is door SVO kenniscentrum food uitgeroepen tot Praktijkopleider van het jaar 2013 in de categorie Versspeciaalzaak.

Slager Theo Beerens Praktijkopleider van het Jaar

De jury is lovend over Beerens: ‘Bij dit bedrijf staat opleiden hoog in het vaandel. De praktijkopleider stimuleert studenten om de lat hoog te leggen. Ook buiten de lessen om staat hij hen met raad en daad terzijde. Zo motiveert hij zijn medewerkers om topprestaties te leveren. Hij is bevlogen, wil alles uit zijn medewerkers halen en leidt hen op tot vakmensen. Hij is open en eerlijk, en met zijn informele aanpak weet hij precies de juiste snaar te raken. Zo zorgt hij dat zijn medewerkers elke dag beter worden in hun vak.’  De andere finalisten in deze categorie waren Pierre Jansen van Visgilde de Visscher (Arnhem) en Chris Vogels van keurslagerij Vogels Brandevoort BV (Helmond).

Reageer op dit artikel