nieuws

Slager en bakker maken biologisch worstenbroodje

Slagersnieuws

Stadsbakkerij Broodt en Slagerij de Groene Weg, beiden in Eindhoven, gaan samenwerken. Binnenkort start de verkoop van een gezamenlijk geproduceerd biologisch worstenbroodje.

Slager en bakker maken biologisch worstenbroodje

Het gekruide gehakt voor de broodjes wordt door de slagerij afgeleverd bij de bakkerij. Daar worden de worstenbroodjes met de hand gedraaid en daarna gebakken. De broodjes zijn te koop bij zowel de slagerij als de bakkerij.

Voor veel consumenten is de herkomst van vlees erg belangrijk geworden. Slagerij de Groene Weg werkt met vaste leveranciers en de SKAL-certificering zorgt er voor dat de herkomst van alle ingrediënten traceerbaar is.
Ook de ingrediënten die Stadsbakkerij Broodt verwerkt zijn uitsluitend biologisch en volledig traceerbaar.

Reageer op dit artikel