nieuws

Keurslagers openen het rookworstseizoen

Slagersnieuws

De Keurslagers starten deze week het rookworstseizoen. Om de start van het seizoen te vieren ontvangen consumenten bij aankoop van een rookworst de tweede gratis..

Keurslagers openen het rookworstseizoen

In de week van 1 oktober openen de Keurslagers traditiegetrouw het rookworstseizoen, meldt de Vereniging van Keurslagers (VvK).  ‘Het is belangrijk dat de typische rooksmaak en geur in voldoende mate aanwezig zijn. De darm moet knapperig zijn en mooi goudgeel van kleur. Verder moet de rookworst goed gevuld zijn. Dat maakt een rookworst tot een echte ambachtelijke Keurslagerrookworst’, aldus Wim Arisse, voorzitter tijdens de landelijke Keurslager rookworstkeuring.

Er is voor de slagers promotiemateriaal beschikbaar voor deze actie.

Reageer op dit artikel