nieuws

Keurslager Worst geeft wijnadvies

Slagersnieuws

Keurslager Worst uit Soest gaat in zijn slagerij meer adviseren over wijn. Hij gebruikt hiervoor de digitale sommelier, Winestein.

Keurslager Worst geeft wijnadvies

In zijn slagerij heeft de Keurslager een kiosk geplaatst waarin hij een breed scala aan wijnen aanbiedt. In deze kiosk is tevens een tablet beschikbaar waarop de app Winestein geïnstalleerd is.

De Winesteinapp is een programma waarmee direct te zien is welke wijn bij welke maaltijd past. Keurslager Worst en de heer Baltussen van Winestein hebben zich afgevraagd waar de consument werkelijk behoefte aan heeft. ‘We willen graag hulp  bieden op het moment dat de keuze voor de wijn wordt gemaakt’,  legt Baltussen uit. ‘Vaak is het lastig om de juiste smaak bij het (vlees)gerecht te kiezen. Met deze app is dat heel gemakkelijk.’

Winestein heeft onlangs de Innovation Award, uitgeroepen door de Dutch Vakbeurs Foodspecialiteiten. De beurs richt zich met name op ondernemers van kaasspeciaalzaken, delicatessenwinkels en versspecialiteiten-traiteriewinkels.

Reageer op dit artikel