nieuws

VAS: Wimag krijgt voet aan grond in Nederland

Slagersnieuws

De Belgische interieurbouwer Wimag krijgt steeds meer voet aan de grond in Nederland. Onlangs heeft het bedrijf zijn 63e winkel ingericht.

VAS: Wimag krijgt voet aan grond in Nederland

Tijdens de VAS-beurs (23 en 24 september) in de historische Markthal op het Amsterdamse Food Center maakte Wimag bekend inmiddels 63 slagerijen in Nederland te hebben ingericht. De laatste is die van Fred van Laar in Bergambacht.

Toonbanken worden door het Belgische familiebedrijf op maat gemaakt en zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals inox, graniet en geïsoleerd met een onder druk gespoten polyurethaan. Het openvallende boogglas of een hefraam maken de toonbank maximaal toegankelijk voor een vlotte reiniging en aanvulling.


Meer over de VAS in Vleesmagazine van oktober.

Reageer op dit artikel