nieuws

VAS: Slager Jacob Kempenaar Algemeen Kampioen

Slagersnieuws

Slager Jacob Kempenaar is vandaag tijdens de VAS uitgeroepen tot Algemeen Kampioen tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs (NSV) in Amsterdam.

VAS: Slager Jacob Kempenaar Algemeen Kampioen

Jacob Kempenaar uit Oosterhesselen scoort altijd hoog in vakwedstrijden en was in 2004 ook al winnaar van de NSV. Nathan Burggraaf uit Culemborg won de titel bij de jongeren en Sjaak van de Werff (tevens VAS-voorzitter) werd VAS-kampioen.

Ook dit jaar kende de organisatie alleen nog maar een goudwaardering toe  bij het behalen van een score van 96 tot en met 99 punten. Een score van 100 en 101 punten per product was goed voor een goud ster erkenning. De jury heeft dit jaar meer dan bij vorige edities gelet op de smaak van het product. De eindverantwoording van de organisatie van de vakwedstrijd lag bij de VAS. Paul van Trigt adviseerde als extern deskundige de VAS op het gebied van organisatie, jurering, arbitrage en hoofdjury.Alle uitslagen zijn spoedig te vinden op www.vas-zas.nl

De VAS en de NSV werden op 23 en 24 september gehouden in de historische Markthal op het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat.

Meer over de VAS in Vleesmagazine van oktober.

Reageer op dit artikel