nieuws

VAS-beurs twee weken eerder

Slagersnieuws

De VAS en de Stichting Slavakto hebben besloten de VAS twee weken naar voren te halen en wel naar maandag 23 en dinsdag 24 september.

VAS-beurs twee weken eerder

De VAS-beurs wordt dit jaar gehouden in de oude veilinghal op het foodcenter Amsterdam. ‘Afgelopen maandag kwam ons ter ore dat op 7 en 8 oktober zowel de VAS-beurs als de Visbeurs gepland stonden. Dit is zeker voor de standhouders geen goede zaak,’ verklaart John Bakker namens de VAS.

Het Food Center Amsterdam is in 1934 aan de Jan van Galenstaat opgericht. De hal is op dit moment nog steeds de Amsterdamse groothandelsmarkt in food. ‘De prachtige hoge hal toont historie; het ouderwetse trottoir en de gietijzeren ramen maken de sfeer compleet,’ aldus het bestuur van de Stichting Slavakto. Meer informatie over de beurs is te vinden op beurs.vas-zas.nl. Exposanten kunnen zich aanmelden via exposanten@slavakto.nl.

Reageer op dit artikel