nieuws

Slager in Winterswijk iedere zondag open

Slagersnieuws

Slagers, bakkers, groentehandelaren, maar ook supermarkten, mogen in Winterswijk elke zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur open. Dat stelt het Winterswijkse college voor aan de gemeenteraad.

Slager in Winterswijk iedere zondag open

De gemeente speelt met dit voorstel in op de verruiming van de landelijke regels voor de openingstijden van winkels. Voordat de raad een besluit neemt, kan iedereen in Winterswijk nog op het voorstel reageren, schrijft De Gelderlander. Volgens de burgemeester is het de bedoeling om nog voor het eind van het jaar het besluit te nemen, zodat de verruiming in 2014 in kan gaan.

Volgens burgemeester Van Beem bestaat er behoefte aan verruiming van de openingstijden voor supermarkten, slagers, bakkers en groentehandelaren. Voor de winkels in alle sectoren van de detailhandel blijft in Winterswijk de maandelijkse open zondag van kracht.

Reageer op dit artikel