nieuws

Inspiratie en innovatie op de VAS

Slagersnieuws

Over ruim een maand opent het Food Center in Amsterdam haar deuren voor de VAS-beurs. Op maandag 23 en dinsdag 24 september kunnen slagers en medewerkers veel inspiratie opdoen en kans maken op bekroonde producten.

Inspiratie en innovatie op de VAS

Slagers en medewerkers kunnen zich inmiddels inschrijven voor de VAS-vakwedstrijden. Meedoen levert altijd winst op, want ieder product wordt beoordeeld. Met die beoordeling kan het product verbeterd worden en zal de kennis van de maker vergroot worden.

Innovatie

De beursvloer is volgens de organisatie goed gevuld. Grote en kleine bedrijven zullen hun nieuwste producten en diensten presenteren. Bezoekers kunnen naast het opdoen van nieuwe inspiratie ook profiteren van scherpe beursacties.

Meer informatie over de VAS is te vinden in de komende editie van Vleesmagazine. Deze verschijnt op 10 september.

Reageer op dit artikel