nieuws

Beursvloer slagersbeurs VAS uitverkocht

Slagersnieuws

De beursvloer van de VAS-beurs (23 en 24 september) in de historische Markthal op het Amsterdamse Foodcenter is uitverkocht. In totaal is 1.500 m2 verhuurd, meer dan bij de vorige VAS-editie.

Beursvloer slagersbeurs VAS uitverkocht

De laatste voorbereidingen worden getroffen voor de VAS-beurs op 23 en 24 september. De beursvloer is beide dagen geopend van 14.00 uur tot en met 22.00 uur. Op maandag wordt de beursvloer geopend door een Amsterdamse stadsomroeper. Op deze dag vindt om 16.00 uur de uitreiking van de Lekkerste Bal Gehakt en Gehaktvariant plaats. Dinsdag worden vanaf 13.00 uur de winnaars van de vakwedstrijden bekendgemaakt. Er worden deze editie 1.200 producten gekeurd.

Er is beide beursdagen een Amsterdamse haringkar aanwezig en er zijn diverse snacks en broodjes te koop. De koffie en thee is gratis. Vanaf 22.00 uur is er een ‘Amsterdams café’ met live muziek in de spiegeltent. Het Food Center in Amsterdam is bereikbaar via de Jan van Galenstraat 4. Toegang en parkeren is gratis, neem hiervoor de uitnodigingskaart mee. Deze kaart was bij diverse vakbladen gevoegd. Aanvullende informatie vindt u op www.vas-zas.nl.

Klik hier voor al onze berichten over de VAS

 


Een uitgebreide voorbeschouwing op de VAS is terug te vinden in Vleesmagazine van september

Reageer op dit artikel