nieuws

Eddy Reuling overleden

Slagersnieuws

Eddy Reuling, directeur van Reed Business Media Doetinchem, is na een ernstige ziekte op vrijdag 16 augustus op 51-jarige leeftijd overleden. Reuling begon in 1984 zijn carrière bij Reed Business als22-jarige redacteur van Vlees & Vleeswaren, een van de voorlopers van Vleesmagazine.

Eddy Reuling overleden

Eddy Reuling kreeg in januari 2011 te horen dat hij een ernstige ziekte had. Dankzij vele behandelingen en Eddy’s sterke wil kwam hij begin 2012 toch weer op kantoor. Eind augustus 2012 werd hij echter weer ziek.

Voordat Eddy Reuling als redacteur begon, heeft hij de Slagers Vakschool (SVO) doorlopen, evenals de opleiding Keurmeester Vee en Vlees. Hij werkte echter maar kort in het slagersvak. In november 1984 trad hij in dienst van uitgever Misset als redacteur Vlees & Vleeswaren. Ook startte hij de Vleeskrant op. In 1992 werd Eddy hoofdredacteur van Distrifood, in 1999 Uitgeefdirecteur Food & Horeca & Retail en sinds 2003 was hij directielid.

De strijd tegen zijn ziekte was oneerlijk, maar hij ging die ongelooflijk dapper aan. Eddy Reuling laat een vrouw en twee kinderen na.

Reageer op dit artikel