nieuws

Duitse slager verkoopt alleen vlees voor honden

Slagersnieuws

De Duitse slager Joseph Heidingfelder in Berlijn heeft zich volledig gericht op de verkoop van vlees aan de eigenaren van honden.

Duitse slager verkoopt alleen vlees voor honden

In zijn slagerij zijn meer dan zeventig soorten vlees te koop, waaronder authentiek zebravlees, schrijft Nu.nl.

Heidingfelder vertelt in een video waarom hij vlees verkoopt dat mensen normaal gesproken niet zo lekker vinden. In zijn vitrine liggen magen, strottenhoofden en slokdarmen van vee. De eigenaar wil de dieren geven wat ze in het wild ook zouden eten: ‘Het is het gezondste voer voor een hond’.

De hondeneigenaren betalen graag wat meer voor kwalitatief goed voedsel, omdat ze hopen hun huisdieren zo langer gezond te houden. Klant Oliver Cherek: ‘Het kost zeker meer dan gewone brokken. Maar het is het waard.’

Reageer op dit artikel