nieuws

TV-kok René Pluijm demonstreert bij Marlet

Slagersnieuws

TV-kok René Pluijm heeft onlangs een succesvolle barbecuedemonstratie verzorgd bij Gildeslager Marlet in Driebergen. De demonstratie was de hoofdprijs van de EPOS BBQ-actie van Epos Kruiden & Specerijen.

TV-kok René Pluijm demonstreert bij Marlet

‘We hebben veel van René Pluijm geleerd, hij beschikt over een enorme productkennis’, zegt Anne Kramer, eigenaar van Gildeslager Marlet. ‘In combinatie met de verkooptechnieken van Epos en onze medewerkers was het een succesvolle dag.’

René Pluijm, bekend van de programma’s ‘Pluijm op pad’ en ‘Campinglife’ bereidde tijdens de demonstratie diverse barbecuegerechten. Van een malse lamsschouder en een pittige ribkarbonade tot een kalkoenfilet met een zomerse mango chutney. Pluijm gaf daarnaast een interactieve workshop waarin hij vertelde welke vleessoorten geschikt zijn voor op de barbecue, hoe je deze het beste kan bereiden en welke kruiden hier goed bij passen.

Eigenaren van de slagerij, Anne en Marjolein, waren erg verrast met de hoofdprijs. ‘We winnen nooit wat en nu meteen de hoofdprijs. We hadden al het kookboek van René Pluijm gewonnen, dus we dachten dat het daar bij zou blijven. Wij zijn enorm blij en het was een fantastische dag.’

Reageer op dit artikel