nieuws

Slager stelt voormalig pand open voor museum

Slagersnieuws

Sinds de verhuizing van Keurslager Koot in Noordwijkerhout naar een nieuw pand, stond zijn oude pand aan de Havenstraat leeg. Hij stelt zijn voormalige slagerij nu beschikbaar als expositieruimte voor een Noordwijkerhouts Museum.

Slager stelt voormalig pand open voor museum

Een Noordwijkerhouts Museum is al een langgekoesterde wens van het dorp, maar nu komt het er echt. In het voormalige pand van Keurslagerij Koot wordt een tijdelijke expositieruimte ingericht, schrijft Dichtbij.nl.

Het initiatief is geboren uit de wens van de Ondernemers Vereniging Noordwijkerhout om creatief om te gaan met leegstand in het centrum. Koot wilde graag meewerken aan de realisatie van het museum en ook de gemeente heeft vorige week het jawoord gegeven voor de vergunning en subsidie.

Vrijwilligers zijn inmiddels bezig met het inrichten van het museum. Over ongeveer anderhalve week opent het museum over Noordwijkerhout de deuren.

Reageer op dit artikel