nieuws

Portret slager Elmorabet in kijk- en leesboek

Slagersnieuws

Zin in werk’ is een kijk- en leesboek en bestaand uit vijftig portretten van mensen die in opperste concentratie aan de slag zijn. Een van de hoofdstukken uit het zojuist verschenen boek ‘Zin in werk’ gaat over slager Nazjib Elmorabet.

Portret slager Elmorabet in kijk- en leesboek

‘Dit is het niervet, vroeger bakten ze daarin. Nu wordt het overtollige vet opgehaald en vernietigd. Een enkele keer wil een klant rundergehakt met wat lamsvet, omdat het gehakt dan beter bakt en je meer smaak overhoudt.’ ‘Zin in werk’ is een kijk- en leesboek en bestaat uit vijftig portretten van mensen die in opperste concentratie aan de slag zijn. Zin in werk is niet alleen een boek, maar ook een maatschappelijk initiatief om werkzoekenden en potentiële werkgevers op een bijzondere manier met elkaar in contact te brengen. Werkzoekenden kunnen hun persoonlijke blog plaatsen op de website www.zininwerk.info. Het boek en de website worden door uitgeverij Lemniscaat onder de aandacht gebracht van een groot aantal uitzendorganisaties en headhunters. Voor werkgevers snijdt het mes aan twee kanten: via de blogs kunnen ze ‘de mens achter het CV leren kennen’ en daarnaast krijgen ze een gratis interactief platform op de website en via sociale media.


Marcel Prins en Peter Henk Steenhuis, Zin in werk, Lemniscaat, isbn 978 90 477 05536, Prijs 24,95, gebonden 284 pagina’s.

Reageer op dit artikel