nieuws

Luc Gesing partner van Meat & Meals

Slagersnieuws

Luc Gesing heeft zich als partner aangesloten bij franchiseformule Meat & Meals. Gesing gaat zich bezig houden met de prestatie van de keukens en het verbeteren van de recepturen.

Luc Gesing partner van Meat & Meals

Meat & Meals is bezig om zich verder te ontwikkelen en de diensten richting de deelnemers te optimaliseren. Samen met de ‘Partners van Meat & Meals’ wordt hard gewerkt om het aanbod Meat & Meals steeds verder uit te kunnen breiden.

Gesing is nu als kwaliteitspartner aangesloten bij de formule. Hij heeft veel ervaring in de horeca, onder meer als sous chefkok in de keuken van Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag en als eigenaar en chefkok van restaurant De Blanckenborgh in Haaksbergen. Daarnaast is hij ervaren in het begeleiden van winkels en cateraars. Gesing is beschikbaar om samen met Meat & Meals deelnemers de prestatie van de keuken omhoog te krikken en zal meehelpen de grote hoeveelheid recepturen te verbeteren.

Reageer op dit artikel