nieuws

SVO heet nu SVO vakopleiding food

Slagersnieuws

De landelijke mbo-opleider SVO heeft sinds 14 juni een nieuwe naam: SVO vakopleiding food. Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe koers.

SVO heet nu SVO vakopleiding food

SVO vakopleiding food blijft vakmensen voor foodbedrijven opleiden, maar maakt daarbij duidelijke keuzes. De opleider gaat zich nog verder specialiseren in de foodsegmenten waarin ze het sterkst is: Versspeciaalzaken, Supermarkten, de Voedingsindustrie en Out of home.

Kwaliteit verbeteren

Johan Noltes, voorzitter College van Bestuur van SVO vakopleiding food: “Het is voor organisaties belangrijker dan ooit om duidelijke keuzes te maken. Niet meer alles doen voor iedereen, maar je specialiseren. Als SVO vakopleiding food willen we alleen doen waar we het beste in zijn, voor de foodsegmenten die we door en door kennen. We gaan ons richten op het opleiden van vakmensen voor de sectoren Versspeciaalzaak, Supermarkt, Out of home en Voedingsindustrie. Per segment staat er een team van specialisten klaar voor onze klanten; de bedrijven in de foodsector. Een team van specialisten met hart voor het vak en met hart voor vakmanschap. Door te focussen op een aantal segmenten, kunnen we de kwaliteit van onze opleidingen steeds blijven verbeteren.”

Zie ook: www.svo.nl.

Reageer op dit artikel