nieuws

Slager Klaver doet mee aan Heerenveen Regatta

Slagersnieuws

Het slagersteam van Arie Klaver, heeft op uitnodiging van Haarsma Foodimpuls, donderdag meegedaan aan de jaarlijkse Heerenveen Regatta.

Slager Klaver doet mee aan Heerenveen Regatta

Meedoen aan deze Regatta is Keurslagerij Klaver aangeboden door Haarsma Foodimpuls, als cadeau voor het voor de tweede keer winnen van de Slagerij van het Jaar verkiezing. ‘Wij zijn trots dat wij bij deze fantastische slagerij aanbevolen leverancier mogen zijn. Het voor de 2e keer winnen van deze titel is een fantastische prestatie, wij vinden dat daar een mooi cadeau tegenover hoort te staan’, aldus Bert en Wim Haarsma.

De Heerenveen Regatta is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij in authentieke open pramen wordt gezeild door bedrijven  in wedstrijdverband. Door de harde wind (windkracht 5 en meer) werd er geen wedstrijd gevaren, maar werd het rondje over de Langweerder Wielen en De Brekken bij Sneek toch een enerverende tocht.

Reageer op dit artikel