nieuws

Meatpoint winnaar Droge Worsten Test

Slagersnieuws

Lammert Moes van Slagerij Meatpoint uit Tolbert is de winnaar van de zevende Droge Worsten Test van Dagblad van het Noorden. Eigenaar Moes heeft de Bronzen Droge Worst in ontvangst genomen.

Meatpoint winnaar Droge Worsten Test

Meatpoint hield slagerij Henk Klinkhamer uit Eelde en slagerij Heuker uit Groningen net achter zich. In 2011 won de slagerij uit Tolbert de test ook (Klik voor bericht op onderstaande link). Vorig jaar eindigde Meatpoint als tweede. Bijna 6000 mensen droegen een slager voor voor de Droge Worsten Test. Tien lezers van de krant Dagblad van het Noorden keurden maandagavond de worsten van de tien meest genomineerde slagers uit Groningen en Drenthe, onder leiding van keurmeester Jan Nederhoed uit Leek. Ze wisten niet welke worst ze voorgeschoteld kregen.

Lees ook:
Beste Droge Worst 2011 komt uit Tolbert.

Reageer op dit artikel